Vzdrževanje spletnih strani

Lastništvo spletne strani je enako kot lastništvo hiše ali avtomobila – potrebuje redno pozornost in vzdrževanje. Glede na velikost vašega podjetja bo vaše spletno mesto morda potrebovalo mesečno, tedensko ali celo dnevno vzdrževanje. Če nimate vzpostavljenega načrta vzdrževanja in podpore spletnega mesta, lahko vaše podjetje zaostaja za konkurenco.

Zakaj najeti strokovnjake za

Vzdrževanje spletnih strani

Ker veste, da je vzdrževanje spletne strani ravno tako pomembno  za podjetje kot izdelava spletnih strani, se morate zavedati tudi številnih prednosti najema profesionalne vzdrževalne ekipe. Tudi če se lahko s temi nalogami ukvarjate samostojno, bo najem profesionalnega podjetja za vzdrževanje spletnih strani bolj uporabno na različne načine, kot je navedeno spodaj.

> V tem sektorju lahko računate na specializirano vzdrževalno osebje, saj vedo, kaj iskati, kaj pričakovati in kako to popraviti.
> Ena najpomembnejših prednosti ekipe za vzdrževanje spletnih mest je, da se lahko v celoti osredotočite na druge vidike svojega poslovanja, ne da bi vam bilo treba za spletno mesto sploh skrbeti. To pomeni, da se lahko osredotočite na povečanje proizvodnje in učinkovitosti vašega podjetja, medtem ko veste, da je vaše spletno mesto v dobrih rokah. 
> Zunanje izvajanje storitev vzdrževanja, npr. WordPressa je stroškovno ugodno, mi pa po potrebi paket prilagodimo proračunu vašega podjetja. Vsak cent, ki ga vložite v kakovostno vzdrževanje, se vedno povrne. 

Začnimo vaš projekt

Dosežite vaše cilje
z našo strategijo

Verjamemo, da bi moralo imeti vsako malo podjetje dostop do marketinško-prodajnega sistema, ki stalno povečuje njihovo prodajo.

Kja za vaše podjetje pomeni

Učinkovito vzdrževanjespletnih strani

1. Vzdrževanje spletne strani poveča varnost spletnega mesta
Številna sodobna spletna mesta temeljijo na odprtokodnem CMS, kot je WordPress. Čeprav se WordPress in drugi sistemi pogosto posodabljajo, so priložnost za hekerje, ki poskušajo izkoristiti zastarelo programsko opremo. Profesionalna storitev vzdrževanja spletne strani bo poskrbela, da bo vaše spletno mesto vedno varno in posodobljeno. To vam bo pomagalo, da se osredotočite na vodenje svojega podjetja, namesto da bi skrbeli, ali bo vaše spletno mesto tarča hekerjev.

2. Spletno vzdrževanje omogoča načrtovano varnostno kopiranje
Ne glede na to, ali je potrebna za obnovitvene ali razvojne namene, bo včasih potrebna varnostna kopija. Tudi če obstaja standardna rešitev za varnostno kopiranje, še vedno obstaja tveganje, da bodo na vaš strežnik vdrli in da bodo nezaželeni uporabniki pridobili dostop do podatkov vašega spletnega mesta.

3. Vzdrževanje vaše spletne strani lahko izboljša SEO
Ali ste seznanjeni z uvrstitvijo vašega spletnega mesta na Googlu za vaše ciljne ključne besede? Večina lastnikov spletnih mest ni! Profesionalno vzdrževanje spletne strani vam lahko pomaga, da postanete korak pred konkurenco s sledenjem in izboljšanjem vašega SEO.

4. Vzdrževanje spletne strani lahko poveča ugled vaše blagovne znamke
Kako bi vaše stranke videle vašo blagovno znamko, če vaše spletno mesto postane počasno ali zastarelo? Najverjetneje kot nestabilno, neprofesionalno in šibko dejavnost. Rezultat? Manj posla za vas. Že ena minuta izpada lahko povzroči izjemne izgube dobička.