magentia-o-nas-2
magentia-o-nas

Ključ do našega uspeha so

Lastnosti, ki nas ločijo od ostalih

Naše bogato poslovno in digitalno znanje uporabljamo za pokrivanje celotne izkušnje strank, pri čemer z vseh zornih kotov prepoznamo priložnosti za strateško rast z ostrim poudarkom na doseganju rezultatov in vaših dolgoročnih ali kratkoročnih ciljev.

Na enem koncu našega spektra boste našli svetovalce za poslovanje in strategijo, prave mojstre prilagodljivosti, ki vedo, kako poskrbeti za rast in širitev vašega podjetja, 

Potem so tu še tradicionalni medijski strokovnjaki, digitalni guruji, ki poskušajo ponotranjiti sposobnosti preživetja v spreminjajoči se mešanici medijev brez DNK, ki je potrebna za resničen vdor v digitalni prostor.

Končno, na sotočju strategije, tehnologije in ustvarjalnosti smo se našli v marketinško-prodajni agencija MAGENTIA.

Začnimo vaš projekt

Dosežite vaše cilje
z našo strategijo

Verjamemo, da bi moralo imeti vsako malo podjetje dostop do marketinško-prodajnega sistema, ki stalno povečuje njihovo prodajo.

demo-attachment-1967-men-table
demo-attachment-1968-men-stand

Nismo enostranski

Naša agencija združuje številna področja

Ker verjamemo v celovitost , 360º koncept poslovanja se težko opredelimo kot zgolj samo ali oglaševalska, ali marketinška, ali digitalna ali prodajna agencija.

Lahko pa rečemo, da združujemo znanja vseh 4 agencij v eni.

Le tako lahko zagotovimo, da bo tudi vaš končni cilj dosežen.

Oglaševalska agencija

Ker nobena prava agencija ne more delovati brez oglaševanja. V prvi meri oglašujemo sebe, v  enaki meri vas, po želji pa še koga tretjega. Za kakovostne izdelke in storitve je pač nekako treba izvedeti.

Marketinška agencija

Ker beseda marketing izhaja iz latinske besede "mercatus", kar pomeni tržnica. In na tržnici izstopajo privlačni izdelki. Z nami boste izstopali tudi vi, saj vemo, kako se je treba predstaviti. d boste privabili poglede.

Digitalna agencija

Ker fizično oglaševanje brez digitalne vpletenosti ne pomeni nič. Neprisotnost v digitalnih medijih je obsojena na neuspeh. Obvladujemo splet in se ne bojimo novih digitalnih tehnologij.

Prodajna agencija

Ker marsikatera agencija obljublja izvajanje povsem neizvedljivih aktivnosti - pri nas na podlagi natančne analize obljubimo zgolj rezultate, ki jih lahko dosežemo.

+300

skupnihprojektov

V zadnjih 20 letih smo skupaj dostavili že več kot 300 projektov za manjša in večja podjetja.

Naša ekipa

Spoznajte nas, ki poganjamo kolesje naše agencije

Anže Klobčaver

Direktor in idejni vodja, ki obvlada prodajo

Matija Zajšek

SEO strokovnjak, ki poskrbi za najvišje uvrstitve

Majda Rogelj

Kreativka, ki izriše in ubesedi vaše ideje